Kako delamo

Ker je naš cilj zadovoljstvo strank, posvetimo oblikovanju veliko časa. Poleg tega so vsi naši izdelki nadvse pregledni in enostavni za iskanje želenih informacij.
Pri delu uporabljamo najmodernejša razvojna orodja, programe pa pišemo z jeziki HTML5, CSS3, Javascript, jQuery in Ajax. Tako so naše spletne strani izdelane po zadnjih svetovnih standardih. Za aplikacije, ki potrebujejo skladiščenje podatkov, te obravnavamo z jezikom php in bazami MySQL. Ker smo se v preteklosti ukvarjali z zelo velikimi količinami podatkov, smo usposobljeni izdelati tudi najzahtevnejše spletne sisteme.
Če ima stranka zahtevo po hitrem spreminjanju vsebine, ji izdelamo urejevalnik CMS, ki je zelo primeren za računalniško manj veščega uporabnika. Z njim lahko sam vpisuje potrebne tekste in podatke v bazo, prav tako pa tudi fotografije. Vsebino lahko kasneje tudi spreminja ali izbriše.
Komercialni uspeh naročnika je odvisen od uvrstitve njegove spletne strani med zadetki. Zato posvetimo njeni optimizaciji SEO (Search Engine Optimization) kar največji poudarek.
Našim strankam po želji uredimo tudi registracijo domene, nudimo pa jim tudi zanesljivo ter kvalitetno dolgoletno podporo.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
gsoft.splet@gmail.com