Naše izkušnje

Čeprav smo na področju razvoja spletnih strani dokaj nov dejavnik, pa naša družinska tradicija temelji na samem pričetku mikroračunalništva v Sloveniji. Tako smo v srednjih osemdesetih letih z razvojem programske opreme v tovarni Iskra postavili temelje za današnje delo. Pot nas je vodila skozi samostojno dejavnost razvoja računalniških procesnih aplikacij, ki se je nadaljevala z ustanovitvijo podjetja Arce d.o.o. Po skoraj treh desetletjih smo s svežimi močmi prešli na področje internetnih storitev.
Naše prvo tovrstno delo je bilo timsko, saj smo sodelovali pri razvoju in vzdrževanju več obsežnih internetnih poslovnih sistemov. S tem smo si pridobili bogate izkušnje za delo z velikimi bazami podatkov, ki so osnova tudi za številne bolj zahtevne spletne strani in sisteme.
Možnosti, ki jih nudi internet, so nam vzbudile nov izziv, ki ga vidimo v sedanjem delu. To je zelo kreativno področje, saj z novimi programskimi jeziki in orodji lahko združujemo ustvarjalno lepoto z računalniškimi rešitvami. Prepričani smo, da so
estetika, enostavnost in preglednost
tisti pogoj, s katerim izpolnimo željo strank, ki iščejo vrhunske izdelke. Pokličite nas in se prepričajte o naši kvaliteti.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
gsoft.splet@gmail.com