Objave

Programiranje spletnih strani - s spletnimi orodji ali klasično
datum objave: 17.01.2020
Ko smo po dolgih letih dela na procesnih aplikacijah prešli na našo novo dejavnost, ki je sedaj izdelava spletnih strani, smo se morali najprej odločiti, na kakšen način jih bomo programirali. Bili smo v dilemi, ali jih programirati na klasičen način, to je z izdelavo lastnih programov v jeziku HTML, ali pa uporabiti katerega od orodij, ki so namenjena za to delo. V prvi vrsti smo videli, da večina izdelovalcev uporablja WordPress.
 
izdelava spletnih strani
Odločili smo se za prvo možnost, saj nam za razliko od WordPressa nudi več svobode pri izdelavi posameznih prikazov na ekranu, hkrati pa nam daje večje zadovoljstvo. Za prve spletne strani smo porabili še sorazmerno veliko časa, saj še nismo imeli nobenih rešitev tudi za najbolj osnovne elemente. Z vsako spletno stranjo pa se nam je knjižnica rešitev bogatila, tako da je danes naše delo zelo enostavno, poteka pa hitro.

Sedaj imamo na zalogi številne rešitve, ki jih kot lastne vtičnike vključujemo v pakete novih spletnih strani. Tako lahko delamo sorazmerno hitro, rešitve pa so povsem unikatne. Tako smo z izbiro programiranja zelo zadovoljni, saj nam poleg zadostne učinkovitosti zaradi lastnega dela resnično nudi veliko užitka.
 
Zapri
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
studio.gsoft@gmail.com