CMS urejevalnik

Obrazec prijave
Geslo:
Potrdi
Spletni studio G-Soft je razvil in izdelal svoj urejevalnik spletnih strani oziroma Content Management System - CMS. Uporabljamo ga v vseh primerih, ko stranka želi, da bi sama urejala svojo spletno stran. Z urejevalnikom se lahko vpisujejo nove objave, ki se vpišejo v bazo podatkov. Obstoječe objave se da kasneje popravljati ali izbrisati iz baze, ostaja pa tudi možnost neprikazovanja na spletni strani brez da bi jih v bazi izbrisali.
Objave, ki se prikažejo na spletni strani, lahko vsebujejo poljubno količino teksta in slike oziroma fotografije v JPG ali PNG formatu. Pri tem moramo opozoriti, da slike oziroma fotografije ne smejo biti pomnilniško preobsežne, saj bi s tem občutno podaljšali čas nalaganja spletne strani, s tem pa bi se njena uvrstitev poslabšala. Število fotografij načelno sicer ni omejeno, priporočamo pa, da ga stranka sama primerno omeji. V standardni verziji morajo biti fotografije formata 4 : 3, ker se v taki obliki izpišejo na spletni strani. Če pa bi imela stranka željo po drugačnem formatu, ji lahko ustrežemo s prilagoditvijo urejevalnika.
Prikazani urejevalnik je v demo verziji. V prijavni obrazec vpišite geslo, ki je samo presledek (Space). Po kliku na tipko Potrdi boste vstopili v demo CMS urejevalnik.
*** Geslo: " " ... samo presledek
Izdelajte svojo objavo, v katero vpišite besedilo poljubne dolžine v več odstavkih in mu dodajte tudi nekaj fotografij. Ko boste to naredili, se vrnite na spletno stran in poglejte, kako izgleda vaša objava. Če z njo ne boste zadovoljni, ponovno vstopite v urejevalnik, s kljukico izberite vašo objavo v seznamu in kliknite na tipko Popravi.
Če boste zgradili objavo z daljšim besedilom in več kot eno fotografijo, na spletni strani kliknite na levi ali desni del vaše objave, da se bo prikazal njen podrobnejši izgled.
ločilo ločilo ločilo
Urejevalnik spletnih strani CMS je izdelal Studio G-Soft - izdelava spletnih strani.
CMS demo - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
telefon: 051 - 212 886, 051 - 202 456
Izdelava spletnih strani: G-SOFT