Google oglaševanje

Kaj nudimo strankam

  • Strankam naredimo oglas, da se bodo njihove strani pojavljale med prvimi Googlovimi zadetki
  • Vsem, ki bi radi izdelovali oglase sami, nudimo enourni tečaj, da jih naučimo o zakonitostih Googlovega oglaševanja. Cena tečaja znaša 50 EUR.

O oglaševanju na spletu - Google AdWords

Ko je spletna stran izdelana in optimizirana za čim boljše uvrstitve v spletnem iskalniku Googla, delo še ni končano, saj takojšnjega rangiranja ne dosežemo takoj. Ker je najpogostejša zahteva strank, da si njihove spletne strani ogleda čimveč obiskovalcev, ji pomagamo z oglaševanjem na Googlu. Oglasi se namreč pojavijo na prvi strani rezultatov iskanja in tako je zagotovljena največja možna vidnost ter s tem poslovni uspeh strank.
Ena od pomanjkljivosti klasičnega oglaševanja je običajno precej nizka učinkovitost, saj tako oglas vidi marsikdo, ki ga stvar pravzaprav ne zanima dosti. Ta pomislek pri spletnem oglaševanju odpade. Ker se oglas pojavi med rezultati iskanja in to takoj na začetku, je zagotovo v interesu iskalca, da si ga ogleda. Tako dosežemo izredno veliko učinkovitost oglaševanja.
Oglaševanje na Googlu ni brezplačno, vendar je strošek zanj malenkosten v primerjavi s potencialnim in kasneje tudi resničnim dobičkom, ki ga podjetju prinesejo stranke, ki brez tega ne bi vedele za njihov obstoj. Pri tem je treba vedeti, da ta strošek, ki se običajno giblje med 10 in 20 centov na obisk, nastane šele, ko nekdo odpre vaš oglas.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
studio.gsoft@gmail.com
Izdelano v G-SOFT