Oblikovanje posetnic

Ko smo se lotili dejavnosti, ki je vse od leta 2015 do danes izdelava spletnih strani, si nismo predstavljali, da se bomo poleg osnovnega dela oprijeli še česa drugega. Sedaj spada med dodatne dejavnosti tudi več vrst oblikovanja, ki med drugim zajema še oblikovanje posetnic, prikazanih na podstrani enakega imena.
Do tega nas je privedla situacija pri izdelavi spletne strani Podpora zdravju, za katero smo že pred tem izdelali logotip podjetja. Ker je bil lastnici oziroma direktorici firme zelo všeč, nas je prosila, da bi ji za njene potrebe oblikovali še posetnice. Njihov izgled se sedaj ujema z izgledom spletne strani, s tem pa se je izoblikovala nova celostna podoba podjetja.
Pri oblikovanju smo izhajali iz logotipa in osnovne barve spletne strani. Z orodjem Coreldraw smo izdelali osnutek in po krajših popravkih je bila posetnica za tiskanje na obeh straneh dokončana. Stranki smo jo dostavili v vektorski obliki ter formatih JPG in PDF. S tem je imela vse potrebno, da je lahko dala posetnice v tiskanje.
Ker nam tovrstno oblikovanje poleg veselja predstavlja tudi sprostitev pri ustvarjalnem razvojnem delu, se ga bomo lotili tudi v prihodnje. Vsem strankam, ki nimajo svojega logotipa in jim ga bomo izdelali v studiu G-Soft, bomo dodatno ponudili tudi oblikovanje posetnic. Glede na to, da imamo za svoje storitve zelo sprejemljive cene, se ne bojimo, da bi nam dela z oblikovanjem zmanjkalo.
Podpora zdravju
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si