Oblikovanje sličic

Veliko sličic se da dobiti na svetovnem spletu, vendar je tudi tu težava v tem, da se po obliki in barvi ne vklapljajo v naš sistem oblikovanja. To velja predvsem za logotipe raznih družabnih omrežij in sličic za spletne trgovine. Vsak od logotipov je narisan v svoji barvi, kar spletno stran narediti nekoliko našarjeno. Takrat stranki ponudimo, da ji za dokaj nizko ceno izdelamo logotipe, ki bodo njeno spletno predstavitev naredili lepšo.
Naleteli pa smo tudi na željo stranke, da bi svoje nekoliko daljše besedilo naredila bolj privlačno z delitvijo na več delov. To smo elegantno rešili tako, da smo na svetovnem spletu poiskali sličice, ki so ustrezale vsebini besedila in jih narisali tako, da so se oblikovno vklopile na spletno stran.
Spletni studio G-Soft ponuja oblikovanje in risanje razih sličic tudi za spletne strani, ki so jih izdelali drugi izdelovalci, ki pa se niso potrudili, da bi poskrbeli za estetiko njihovih izdelkov. Lahko pa sličice naredimo po željah strank tudi za druge namene. Pri tem seveda upoštevamo željo ljudi tako glede vsebine kot tudi barve črt in ozadja sličic.
Če vas ta del naše ponudbe zanima, nas pokličite ali nam pišite na naš elektronski naslov, oboje pa lahko dobite na podstrani Kontakt. Cenovno smo zelo ugodni.
Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube
Košarica
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
studio.gsoft@gmail.com