Oblikovanje sličic

Veliko sličic se da dobiti na svetovnem spletu, vendar je kot pri logotipih tudi tu težava v tem, da se po obliki in barvi ne vklapljajo v naš sistem oblikovanja. To velja predvsem za sličice raznih družabnih omrežij in za spletne trgovine. Vsaka od sličic je narisana v svoji barvi, kar spletno stran narediti nekoliko našarjeno. Takrat stranki ponudimo, da ji za dokaj nizko ceno izdelamo sličice, ki bodo zaradi enotnega izgleda naredile njeno spletno predstavitev lepšo.
Naleteli pa smo tudi na željo stranke oziroma podjetja Podporazdravju d.o.o., da bi svoje nekoliko daljše besedilo naredila bolj privlačno z delitvijo na več delov. To bi lahko rešile s fotografijami, vendar takih, ki bi ustrezale vsebini, nismo našli. Zato smo na svetovnem spletu poiskali sličice, ki so ustrezale vsebini besedila in jih narisali tako, da so se oblikovno vklopile na spletno stran.
Spletni studio G-Soft ponuja oblikovanje in risanje raznih sličic tudi za spletne strani, ki so jih izdelali drugi izdelovalci, ki pa se niso dovolj potrudili, da bi poskrbeli za estetiko njihovih izdelkov. Lahko pa sličice naredimo po željah strank tudi za druge namene. Pri tem seveda upoštevamo željo ljudi tako glede vsebine kot tudi barve črt in ozadja sličic. Strankam predamo sličice v vektorskem ter JPG in PDF formatu.
Če vas ta del naše ponudbe zanima, nas pokličite ali nam pišite na naš elektronski naslov, oboje pa lahko dobite na podstrani Kontakt. Cenovno smo zelo ugodni.
Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube
Košarica
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si