Reference - Osnutki

Fashionart

coreldraw in photoshop
Ena naših prvih spletnih strani je bila Fashion Art. Gre za umišljeno firmo, zato je tudi ta spletna stran neresnična. Naredili smo jo kot primer prikazovanja ponudnikov moške, ženske in otroške konfekcije. Njena zanimivost je prikazana na podstraneh Domov, Moška moda, Ženska moda in Otroška moda, ko se slike ob prisotnosti miške počasi obrnejo, da se oblačilo vidi tako s sprednje kot tudi z zadnje strani.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: umišljena spletna stran
  • povezava: Fashionart
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Hiša mode Fashion art
Leta 1997 ustanovljeno trgovsko uvozno-izvozno podjetje FashionART d.o.o. iz Ljubljane se vse od začetkov svojega poslovanja ukvarja s prodajo prestižne konfekcije za gospe, gospode, mladino in otroke. V tem času se je podjetje podalo na evropski trg in tako ima danes poleg poslovalnic v vseh večjih slovenskih mestih še večje število prodajaln po vsej Evropi. Tako je vsem, ki se radi oblačite po najnovejših svetovnih trendih, tudi z našo pomočjo svet visoke mode postal resnično dosegljiv tudi brez potovanja v tujino.
V naših ekskluzivnih prodajalnah, med katerimi prednjači elitna v City Parku ljubljanskega BTC, lahko še tako zahteven kupec najde ustrezna oblačila poznanih svetovnih znamk, kot so Armani, Versace, Hugo Boss, Marc Cain in druge,ki jih lahko tudi ukrojimo po meri. Poleg samih oblačil imamo na naših prodajnih policah na razpolago tudi najrazličnejše dodatke od rutk, šalov, pokrival, torb, torbic, nahrbtnikov, kravat in vse do modnih očal, česar vam tako ne bo treba iskati drugod. S tem je doseženo tudi ujemanje dodatkov z oblačili, ker se običajno nove modne kolekcije že zaokrožijo z ujemajočimi se dodatki. Poleg tega strankam lahko ponudimo tudi ustrezno obutev iz našega velikega nabora obutve poznanih italijanskih in drugih proizvajalcev.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si