Reference - Osnutki

Gigolo Mateo

Gigolo Mateo
V našem studiu se je kmalu po pričetku nove dejavnosti, ki jo predstavlja izdelava spletnih strani, oglasil mlajši moški. Želel je na spletu ponujati svoje usluge kot žigolo in se je pozanimal, če bi mu izdelali primerno spletno stran. Ker se nam je zdela tematika zanimiva predvsem iz slikovnega motiva, smo se izdelave lotili z vso vnemo. Nadel si je umetniško ime Gigolo Mateo, ki je tudi postalo ime njegove spletne strani.
Za osnovo sta nam služili spletni strani dveh italijanskih ponudnikov podobnih storitev, saj naši zahodni sosednje slovijo kot najboljši oblikovalci na svetu. Na njih smo dobili ideje, kako naj bi spletna stran izgledala glede vsebine in jih uskladili z željami naše stranke.
Mateo ponuja spremljavo dam na raznih koncertih, v operah, na plesih, porokah in potovanjih, rad pa dela dobro družbo tudi osamljenim in razočaranim ženskam. Za svoje stranke si je zamislil tudi ženske, ki nimajo svojih partnerjev, pa bi šle rade na dopust v moški družbi. Ali pa tistim, ki ne športajo rade same. Ni pa pozabil niti na tiste, ki se bojijo osamljenih večerov v toplih poletnih dneh kot tudi v mrzlem zimskem času.
Po njegovi zagotovitvi bo izpolnil želje in pričakovanja vsem dekletom in ženam, ki so za popestritev življenja na tak način zainteresirane.
Opomba:
Na koncu moramo še dodati, da Mateo svojih profesionalnih fotografij v času izdelave še ni imel, brez njih pa mu osnutka ne bi mogli pokazati. Zato smo uporabili fotografije, ki smo jih dobili na italijanski spletni strani nekoga, ki se ukvarja z enako dejavnostjo. Ob tem poudarjamo, da niti ena slika, ki je vidna na osnutku spletne strani, ne predstavlja slovenskega žigola.
Žal pa do realizacije spletne strani ni prišlo, ker se je Mateo iz nam nepoznanega razloga odločil, da se s to dejavnostjo ne bo ukvarjal.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: umišljena spletna stran
  • povezava: Gigolo Mateo
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si