Reference - Osnutki

Kozmetični salon Špela

Kozmetični salon Špela
Ta spletna stran je bila izdelana kot študija, ko smo bili še na začetku našega novega delovanja. Naš namen je bil, da z njo pridobimo referenco še na tem zanimivem in slikovitem področju. Osnutek je na razpolago vsem, ki bi se radi lotili nege obraza, pa svoje spletne strani še nimajo. Zainteresiranim strankam bi nadomestili logotip z njihovim, besedilo pa prilagodili namenu, ki ga opravljajo.
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Kozmetični salon
Kozmetični salon Špela vam ponuja kvalitetne in profesionalne storitve. Pri nas poskrbimo za vaše roke z masažo in primerno nego. Za boleče in suhe roke priporočamo toplo parafinsko kopel, ki jih pocrklja, da bodo zopet mehke in voljne. Lahko si privoščite manikuro rok ali umetne nohte. Ob pravilni negi in uporabi vam lahko zdržijo tudi do 5 tednov.
Sodobna ženska ima tudi gladke noge, roke in bikini predel. Depilacija ali brazilska depilacija je učinkovita in cenovno dostopna. Pri redni depilaciji se razmik med depilacijami daljša, ker sčasoma korenine dlak oslabijo.
Privoščite si masažo z vulkanskimi kamni? Če imate bolečine v hrbtenici, je hot-stone masaža kot nalašč za vas. Topli kamni v kombinaciji z eteričnimi olji vam bodo segreli mišice. Obenem razbijejo vozličke v mišicah. Masaža je izvrstna priložnost za sprostitev.
Tudi nega obraza je priložnost za sprostitev. Če imate akne ali ogrce, smo mi pravi naslov. da se očistijo. Obrazu privoščite masko ali piling. Masaža obraza je pomirjujoča.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si