Reference - Osnutki

Timeactive

Time Active
V studiu G-Soft smo izdelali spletno stran Time Active z namenom, da ustvarimo zanimivo referenco prikaza štirih različnih vrst ponudbe aktivnega preživljanja prostega časa. Med te aktivnosti prištevamo poletne in zimske aktivnosti, potovanja po sosednjih državah in rekreacijo.
  • leto izdelave: 2017
  • stranka: študijska spletna stran
  • povezava: Time Active
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Time Active
Poletne aktivnosti - Pohode ali izlete lahko bolje doživite, če se prepustite strokovnemu vodenju. Naši strokovni sodelavci vas lahko popeljejo v naravo, ki jo boste občutili v vsej poletni lepoti. Prepustite se jim, pa vam ne bo žal.
Zimske aktivnosti - Pohodi v planine in gore so lahko v zimskem času, ko grozijo snežni plazovi, še posebej nevarni. Naši inštruktorji vas bodo varno vodili mimo vseh pasti, ki bi vas lahko ogrozile. Za posebno doživetje poskrbimo tudi zimskim navdušencem, ki se z nami udeležijo turnega smučanja.
Potovanja po sosednjih državah in Evropi - Z nami ne bodo prikrajšani tisti, ki bi si zaželeli ogleda sosednjih držav. Z veseljem in strokovnim vodstvom jih peljemo v Avstrijo, Italijo, Madžarsko in na Hrvaško. Po želji lahko organiziramo tudi potovanja po drugih evropskih državah.
Rekreacija - V svojem programu imamo veliko možnosti za vašo rekreacijo. Tako si lahko privoščite vse od voženj s čolni po rekah, iger z žogo, golfa in ostalih športov. Za bolj drzne imamo na voljo cel kup adrenalinskih aktivnosti od veslanja po deroči Soči, skokov z elastiko, plezanja v stenah gora in turnega smučanja.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si