Reference - Osnutki

Vrtec Bled

Vrtec Bled
V studiu G-Soft smo povsem samoiniciativno izdelali osnutek spletne strani Vrtec Bled z namenom, da ustvarimo zanimivo referenco prikaza vrtcev za otroke. Osnutek je sedaj na razpolago kateri koli drugi podobni ustanovi. V tem primeru bi naslov spletne strani ter vsa besedila in fotografije prilagodili stranki, ki bi bila za spletno stran zainteresirana.
  • leto izdelave: 2018
  • stranka: študijska spletna stran
  • povezava: Vrtec Bled
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Vrtec Bled
Vrtec Bled je odmaknjen od mestnega hrupa, kar nam omogoča, da veliko časa lahko preživimo v naravi in z naravo, da raziskujemo in opazujemo, uživamo v gibalnih aktivnostih ter daljših in krajših sprehodih. Veliko igrišče ob stavbi nudi otrokom vsestransko sprostitev in možnost gibanja na prostem.
Z načrtovanjem dinamičnih vsebin popeljemo otroke v svet neizmerne domišljije, ki jim omogoča razvoj ustvarjalnosti, iznajdljivosti in komunikativnosti. Vključujemo se tudi v razne projekte in podprojekte, ki jih izvajajo v posameznih skupinah otrok. V skupinah izvajamo obogatitveni program Mali sonček. V okviru tega 5 do 6-letnim otrokom nudimo tečaj plavanja, drsanja in smučanja.
Za vrati vrtca Bled sta doma prijaznost in toplina, ki otrokom in staršem pomagata, da se hitro počutijo varne in sprejete. Vrtec ima svojo centralno kuhinjo, v kateri pripravljamo hrano tudi za enoto vrtca na Bohinjski Beli. Skrbimo za zdravo in pestro prehrano, naše kuharice pa poskrbijo za dobro prehrano tudi za otroke z dietami.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si