Reference - Osnutki

Photo DD

Photo DD
V studiu G-Soft smo po lastni zamisli izdelali osnutek spletne strani namišljenega fotografa Photo DD z namenom, da ustvarimo zanimivo referenco, primerno za vrhunske ljubiteljske ali poklicne fotografe. Ker smo pregledali številne spletne strani fotografov na slovenskem spletu, lahko rečemo, da je naša startna podstran Domov povsem edinstvena. Prikazuje namreč profesionalno animacijo 'škljocanja' objektiva fotografskega aparata, kar dela celotno spletno stran še bolj privlačno za oko.
Poklicni fotograf DD se ukvarja s štirimi vrstami fotografiranja. Največkrat deluje kot poročni fotograf, ker je povpraševanj po obeleženju sklenitev zakonskih zvez največ. Tudi prizori na teh slavnostih so zelo zanimivi in pestri, saj so na poročnih slovesnostih poleg neveste, ženina in prič prisotni tudi številni svatje.
Druga vrsta fotografiranja pa se nanaša na športne dogodke, ki podobno kot poroke omogočajo zanimive posnetke številnih letnih in zimskih športov. Največ zanimanja je za posnetke na snegu, surfanje ter igranje tenisa in golfa.
Sorazmerno dosti je povpraševanja po fotografiranju portretov. Ti se nanašajo na vse starostne kategorije ljudi, med katerimi zasedajo največji delež otroci, kar je razumljivo zaradi hitrega spreminjanja v času odraščanja. Manj pa je družinskih fotografij, ki so v sodobnem času žal nekoliko zapostavljene.
Najmanjši delež pa dosegajo fotografije iz raznih krajev po Sloveniji in tudi v tujini. Te fotografije uporablja Photo DD za objave v raznih slovenskih medijih in so skoraj izključno njegova zamisel. Strank, ki bi naročale te vrste fotografij, je žal sorazmerno malo.
Ta osnutek je na razpolago vsem ljubiteljskim in poklicnim fotografom, ki bi radi imeli svojo profesionalno spletno stran.
  • leto izdelave: 2018
  • stranka: študijska spletna stran
  • povezava: Photo DD
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Photo DD
Vrtec Bled je odmaknjen od mestnega hrupa, kar nam omogoča, da veliko časa lahko preživimo v naravi in z naravo, da raziskujemo in opazujemo, uživamo v gibalnih aktivnostih ter daljših in krajših sprehodih. Veliko igrišče ob stavbi nudi otrokom vsestransko sprostitev in možnost gibanja na prostem.
Z načrtovanjem dinamičnih vsebin popeljemo otroke v svet neizmerne domišljije, ki jim omogoča razvoj ustvarjalnosti, iznajdljivosti in komunikativnosti. Vključujemo se tudi v razne projekte in podprojekte, ki jih izvajajo v posameznih skupinah otrok. V skupinah izvajamo obogatitveni program Mali sonček. V okviru tega 5 do 6-letnim otrokom nudimo tečaj plavanja, drsanja in smučanja.
Za vrati vrtca Bled sta doma prijaznost in toplina, ki otrokom in staršem pomagata, da se hitro počutijo varne in sprejete. Vrtec ima svojo centralno kuhinjo, v kateri pripravljamo hrano tudi za enoto vrtca na Bohinjski Beli. Skrbimo za zdravo in pestro prehrano, naše kuharice pa poskrbijo za dobro prehrano tudi za otroke z dietami.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si