Reference - Spletne strani

Slo12run supermaraton

Slo12run supermaraton
Leta 2019 je bil na sporedu že tretji supermaraton Slo12run. Šlo je za 12-urni tek, poleg tega pa je obstajala tudi polovična, 6-urna varianta. Za razliko od prvih dveh tekmovanj, ki sta potekali po manj prometnih cestah v okolici naselja Hrastje, je bilo tokratno prvič po ulicah in trgih mestnega središča v Kranju. Dolžina enega kroga z začetkom in koncem pri vodnjaku na Mestnem trgu je bila 1.300 metrov.
V studiu G-Soft smo za organizatorje tekmovanja izdelali spletno stran Slo12run, ki poleg vseh informacij, potrebnih za prikaz tekmovanja, omogoča prijavljanje tekmovalcev, njen CMS pa vpis vplačil tekmovalcev v bazo podatkov. Opremljena je tudi z galerijo slik, ki smo jo po teku zapolnili s svežimi fotografijami..
  • leto izdelave: 2019
  • stranka: Slo12run supermaraton
  • povezava: Slo12run
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Slo12Run
Glede na to, da sta nas 1. In 2. Slovenian 12 hour run napolnila z dobro energijo tekačic in tekačev, spremljevalk in spremljevalcev, navijačic in navijačev ter vseh sodelujočih, smo se odločili, da ga organiziramo tudi v letu 2019.
Organizacija obeh edicij supermaratona je bila za nas velik izziv in hkrati enkratna priložnost, da k sodelovanju povabimo vse somišljenike ter vse, ki so vajeni preizkušati svoje meje sposobnosti in vzdržljivosti. Teh je v Sloveniji in izven nje, kar nekaj.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si