Reference - Spletne aplikacije

Sportvents

Sportvents
Spletna aplikacija Sportvents je bila izdelana za trženje športnih storitev, med katere spadajo oglaševanja trenerjev, športnih kampov in hotelov s športnimi ponudbami. Z naročnikom izdelave smo najprej pregledali konkurenčno spletno stran ponudnika iz Anglije in se seznanili z njenimi možnostmi. Že med prvim sestankom smo se dogovorili za spletno stran, ki bo boljša od obstoječe, predvsem pa je bila zahteva, da bo delo z njo povsem avtomatizirano.
V aplikaciji se lahko ob plačilu ustreznega letnega zneska avtomatično registrirajo zainteresirani partnerji, nato pa imajo možnost, da objavijo svoje oglase oziroma ponudbo storitev. To velja za vse športe, ki so nanizani v obsežnem seznamu menijske tipke Sports.
Izbere se lahko oglaševanje samo ene od treh možnosti, kar je cenovno najugodnejše, malo dražje je oglaševanje dveh, za vse tri pa je treba seči v žep še nekoliko globje. Spletna stran deluje povsem avtomatično, tako da Sportventsove stranke ne potrebujejo nobene dodatne pomoči njenega lastnika.
Žal pa zaradi preobremenjenosti naročnika spletne strani z drugim delom do dokončne zaživitve aplikacije ni prišlo in jo imamo le kot zanimiv prikaz med našimi osnutki. Kljub temu bomo stran v kratkem obogatili z več objavami oziroma oglasi, da bo videti bolj zanimiva in privlačna.
  • leto izdelave: 2017
  • stranka: Sportvents d.o.o.
  • povezava: Sportvents
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si