Reference - Spletne aplikacije

Bingobookings

Bingobookings
Zelo zanimivo in sorazmerno zahtevno spletno aplikacijo smo izdelali za tujo firmo Lamarcom LLC. Gre za tri bingo igre, ki so med seboj praktično enake, razlika pa je le v številu kvadratkov. Klasična oziroma Mini bingo igra jih vsebuje 25, Midi 125, Maxi pa 250. Vsakdo lahko kupi enega ali več kvadratkov, vsak pa stane 25 EUR. Ko so prodani vsi, se prične proces žrebanja zmagovalca. Postopek smo izdelali sami, posebni dvojni algoritem naključnih števil pa je garancija, da zloraba oziroma prirejanje zmagovalcev nista mogoča.
S povsem unikatnim žrebanjem, ki poteka v on-linu na spletni strani in ga lahko v živo spremljajo kjerkoli po svetu, smo presegli vsa pričakovanja naročnika. Vsako žrebanje si lahko igralci ogledajo tudi kasneje, saj je v bazi podatkov posebej arhivirano. Naročnik nam je odkrito povedal, da se je postopka žrebanja zmagovalca najbolj bal in da je z izdelanim zelo zadovoljen. Naj dodamo še, da kot izvajalci jamčimo, da so vsa žrebanja povsem poštena.
Nagrade za zmagovalce so zelo lepe in znašajo 500, 2.500 ali 5.000 EUR. Zmagovalec nagrade ne dobi izplačane v gotovini, ampak lahko sam izbere destinacijo koriščenja preko spletne strani Booking.com. Dopust ali potovanje lahko koristi do vrednosti nagrade kjerkoli na svetu.
  • leto izdelave: 2020
  • stranka: Lamarcom LLC, DE, USA
  • povezava: Bingobookings
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si