Reference - Spletne strani

Gostilna Pr' Bizjak

Gostilna Bizjak
V vasi Zgornja Bela pri Preddvoru, ki leži ob vznožju Storžiča, že dolga desetletja domuje Gostilna Pr' Bizjak. Poleg odlične hrane in pijače imajo v svoji ponudbi tudi catering ter prirejanje porok za večje število svatov. Izredno lep in velik park z dvema bajerjema in rastlinjem omogoča mladoporočencem nepozabno doživetje, ki ga lahko popestrijo tudi s helikopterskim poletom po Gorenjskem.
Za poseben užitek ob pitju kavice ima gostilna pod večjo teraso še eno manjšo, kjer se gosti sprostijo ob pogledu na lepo urejen park. v njem je osem lesenih glamping hišic, po katerih je zadnje čase zelo veliko povpraševanja. Hišice, ki so postavljene ob dveh bajerjih, so zaradi lepe narave in dobre ponudbe zasedene večji del leta.
Pr' Bizjaku se se specializirali tudi za poročna slavja. Tako imajo v parku urejen primeren prostor, kjer lahko mladoporočenca opravita civilni poročni obred. Posebej pa je gostilna zanimiva za prirejanje poročnih večerov, v veliki dvorani pa je prostora za vsaj osemdeset svatov. Po želji priskrbijo tudi glasbo, saj dobrih ansamblov pri nas ne manjka.
Ker leži gostilna pod gorami, imajo gosti priložnost tudi za številne aktivnosti. V bližini je vas Preddvor z jezerom Črnava, od tam pa vodijo številne poti na Storžič in okoliške gore. Tudi kolesarji lahko pridejo na svoj račun, saj je dolina Kokre več kot prijetna za vožnjo na Jezersko s Planšarskim jezerom, po katerem je kraj dobil ime. Tudi z Jezerskega je več možnosti za pohode v gore, med najbolj obiskanimi točkami pa je že dolga desetletja vsem znana Češka koča.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: Gostilna Pr' Bizjak, Zg. Bela pri Preddvoru
  • povezava: Gostilna Bizjak
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si