Reference - Spletne strani

Dare Jarc

Dare Jarc
Za Dareta Jarca smo v spletnem studiu G-Soft izdelali spletno stran, na kateri objavlja svoja razmišljanja in snovanja. Poleg tega pa omogoča tudi drugim obiskovalcem spletne strani objavljati razne prispevke, ki se lahko nanašajo na katerokoli temo. Edini pogoj je, da ti avtorji ne pišejo stvari, ki bi bile neprimerne ali celo žaljive do tistih, s katerimi se ne strinjajo.
Poleg razmišljanj o življenju in političnem dogajanju piše tudi o letalstvu, saj je bil vse do upokojitve skoraj 40 let zaposlen v naši letalski družbi Adria. Dare je odličen poznavalec letalstva, bil pa je tudi inštruktor za pilotiranje. Za svoje delo je redno obnavljal licenco pilota in inštruktorja. Pri njem so se učili številni kandidati, ki so želeli postati piloti.
Na podstrani Objave je objavil že številne stvari o problemih, ki se lahko dotaknejo vsakogar. Podstran Prispevki pa je namenjena objavljanju tematik, ki se bolj nanašajo na politično življenje pri nas in na razmere v svetu. Podstran je razdeljena na dva dela. Razmišljanja uporablja samo zase, pod oznako Razno pa so objavljeni prispevki drugih avtorjev.
Spletni strani je dodan tudi CMS urejevalnik (Content Managmet System), ki mu služi za objavljanje objav in prispevkov, v načrtu pa ima še dodatno obogatitev spletne strani z zanimivim gradivom. Drugi avtorji mu lahko pošljejo svoje prispevke po elektronski pošti na njegov naslov. Ko preveri, če vsebina ustreza standardom, jih s pomočjo CMS urejevalnika vpiše v bazo podatkov, da so vidni na spletni strani.
  • leto izdelave: 2017
  • stranka: Dare Jarc, Kranj
  • povezava: Dare Jarc
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si