Reference - Spletne strani

Tiskana vezja Gromark d.o.o.

Tiskana vezja Gromark
V slovenskem podjetju Gromark d.o.o. iz Hotemaž pri Preddvoru se ukvarjajo z načrtovanjem in oblikovanjem tiskanih vezij, ki jih izdelujejo po naročilu svojih strank. Izdelujejo tudi samo prototipe, ki jih sami razvijejo in jih kasneje pripeljejo do končnih izdelkov. Po pogovoru in naročilu za določene proizvode, se najprej lotijo načrtovanja, šele nato pride na vrsto izdelava. Ker sodelujejo tudi s strankami iz tujine, je njihova spletna stran narejena še v angleškem jeziku.
Lastnik in ustanovitelj podjetja Gromark d.o.o. je pridobil znanje za svojo dejavnost v prejšnjem podjetju, kjer so se ukvarjali z izdelavo tiskanih vezij in z opremljanjem vezij z elektronskimi komponentami. Vse te izkušnje je prenesel v svojo dejavnost, ki se je pričela že leta 1998.
V podjetju so specializirani za izdelavo enostranskih, dvostranskih in več slojnih tiskanih vezij, ki so še dodatno zahtevna. Specifikacije zanje so podane na podstrani Ponudba in jih zato na tem mestu ne bomo navajali.
Kvaliteto opremljenih tiskanih vezij dosežejo tako, da nanje vgrajujejo samo komponente najvišje kakovosti. Nabavljajo jih izključno pri preizkušenih proizvajalcih, čeprav so cene pri njih nekoliko višje kot pri manj uveljavljeni konkurenci. Ko so tiskana vezja izdelana in opremljena z elektronskimi komponentami najvišje kvalitete, jih še podrobno pregledajo, da se izognejo morebitnim kasnejšim reklamacijam.
V Gromarku se zavedajo, da bodo samo s kvalitetnimi izdelki obdržali stranke, po vsej verjetnosti pa pridobili še nove. Slednje je še zlasti pomembno za stranke, ki prihajajo iz tujine.
  • leto izdelave: 2018
  • stranka: Tiskana vezja Gromark d.o.o., Hotemaže pri Preddvoru
  • povezava: Gromark
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si