Reference - Spletne strani

T. Glavan - navijanje tuljav

T. Glavan - navijanje tuljav
Navijanje tuljav in navijanje transformatorjev predstavlja za podjetje T. Glavan d.o.o., ki se je ustanovilo že daljnega leta 1971, osnovno dejavnost. Skozi leta so obseg svojega dela razširili še na brizganje plastičnih tuljavnikov, ki jih večinoma uporabljajo za svoje izdelke, četrti korak pa so naredili s konfekcioniranjem najrazličnejših kablov. Za delo imajo veliko potrebnega znanja, ki so ga pridobili v vseh letih obstoja.
Obrtno dejavnost so leta 2005 nadomestili z ustanovitvijo družbe z omejeno odgovornostjo, v kakršni obliki deluje še danes. V podjetju razvijajo, izdelujejo in navijajo najrazličnejše tuljave ter transformatorje po željah in zahtevah svojih strank. Pri razvoju sodelujejo z domačimi in tujimi podjetji, prav tako pa tudi z raznimi raziskovalnimi organizacijami ter več fakultetami Univerze v Ljubljani.
Ukvarjajo pa se še z brizganjem tuljavnikov, med katerimi so tudi taki, ki vsebujejo razne kovinske dodatke. Ker imajo vse potrebne stroje, si vsa orodja izdelajo v svoji delavnici.
Vsi njihovi artikli, ki jih izdelujejo v manjših in večjih serijah, so vrhunske kvalitete, tako da ustrezajo najstrožjim zahtevam kupcev. To lahko zagotovijo s strokovnim delom na modernih strojih in drugi opremi, ki jih uporabljajo v celotni proizvodni verigi. Za navijanje tuljav in transformatorjev uporabljajo izključno najkakovostnejšo bakreno žico in izolacije.
V studiu G-Soft smo podjetju izdelali spletno stran, s katero se predstavljajo na svetovnem spletu.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si