Reference - Spletne strani

Verzifikator

Verzifikator
Poet Verzifikator je stalni komentator na dobro obiskanem slovenskem spletnem portalu Nova24TV, na katerem objavlja svoje pronicljive pesmi. Njegovi prispevki so praviloma v rimah. V svoji pesniški karieri, ki traja že vse od leta 2010, je napisal okrog 2.700 pesmi, to število pa se vsak dan poveča za eno, dve ali celo tri nove stvaritve.
Na začetku leta 2021 smo mu v studiu G-Soft izdelali spletno stran, na kateri lahko s pomočjo pripadajočega urejevalnika objavlja svoja dela. Spletno stran je po vsega dveh mesecih spoznalo že zavidljivo število bralcev, njihovih vsakodnevnih obiskov pa je okrog 100, kar je zavidanja vreden rezultat. Pesmi piše v štirivrstičnih kiticah, zgrajenih po pravilu italijanskega kvartetnega dela soneta. Za vsako novo pesem porabi največ deset minut, kar je običajnim smrtnikom težko razumljivo.
Pesmi, ki jih kot za šalo stresa iz svojega rokava, se nanašajo na aktualne politične dogodke. Tako mu tematike za nove stvaritve nikoli ne zmanjka, saj živimo v politično zelo razgibanem času. Pri ustvarjanju mu pomaga tudi njegova široka razgledanost in poznavanje zgodovine ter tematiki primernih dogodkov. Značilno za vsebino njegovih del je, da v vsaki pesmi na zajedljiv način obdela eno ali več poznanih oseb, ki sodijo v krog slovenske politike ali drugih področij delovanja.
Zadnje čase objavlja svoje pesmi tudi na portalu Demokracija, le da se tam pojavlja le občasno.
  • leto izdelave: 2021
  • stranka: Verzifikator
  • povezava: Verzifikator
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si