Reference - Spletne strani

Relax Club - Bunga Bunga

Relax Club - Bunga Bunga
Za Relax club - Bunga Bunga, ki se nahaja v Novi Gorici, smo v studiu G-Soft izdelali spletno stran, ki prikazuje njihovo dejavnost. Klub, namenjen damam in gospodom, je odprt vsak dan, jamči pa za vso diskretnost svojih gostov. Celoto dopolnjujejo tudi zunanji bazen, ki obratuje v toplejših mesecih, finska savna in prostori za počitek.
Prostori so sodobno opremljeni, prijazno osebje pa nudi točenje brezalkoholnih in alkoholnih pijač. Vstop v klub je prost, kdor pa želi uporabljati bazen, savno ali prostore za počitek, plača 30 EUR, kar velja tako za moške kot ženske.
Ker klubski prostori niso prav veliki, je število gostov omejeno.
Spletna stran je opremljena tudi z glasbo, ki je primerna tematiki kluba. Na voljo je deset skladb popularnih italijanskih izvajalcev, nekaj pa je tudi angleških, francoskih in španskih. Ob vsakem startu ali obnovitvi podstrani Domov se naključno izbere ena skladba iz celotnega nabora.
Zaenkrat je spletna stran izdelana samo v slovenskem jeziku. Zaradi številnih gostov iz sosednje države bomo stran dogradili še z verzijo v italijanskem jeziku, verjetno pa še v angleščini.
  • leto izdelave: 2021
  • stranka: Relax Club - Bunga Bunga
  • povezava: Relax Club
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Relax Club - Bunga Bunga
Relax Club je prijeten klub, ki nudi svojim obiskovalcem kakovost in zabavo na visokem nivoju.
V prostorih s sodobnim ambientom nudimo svojim obiskovalcem izključno točenje brazalkoholnih in alkoholnih pijač ter sproščanje v prostorih kluba. Med te spadajo bazen, savna in prostori za počitek. V vseh prostorih je poskrbljeno za higieno in čistočo.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si