Reference - Spletne strani

Gibaj

Gibaj
Gibaj je majhno družinsko podjetje v Mariboru, njegova dejavnost pa je že nekaj let izposoja aparatov kinetek in compex. V tem času so svoje storitve nudili več sto strankam, ki so s kvaliteto aparatov in njihovim osebnim pristopom zelo zadovoljne.
Navedene aparate uporabljajo vsi, ki imajo omejeno gibljivost sklepov kot posledico operacije ali poškodbe. Poleg tega so zelo dobrodošli tudi športnikom. Aparati omogočajo neprekinjeno pasivno razgibavanje kolen in kolkov, ki so še posebej pogosto okvarjeni. Poleg tega, da z aparati dosežemo hitrejšo regeneracijo sklepov in mišic, se z masažo ali električno stimulacijo zmanjšajo bolečine poškodovanih delov telesa. V poštev pridejo tudi pri pretrganih mišicah in zlomih. Uporaba aparatov kinetek in compex je zelo enostavna, namenjeni pa so vseh starostnim skupinam.
Podjetje Gibaj dostavlja svoje aparate na dom, stranke pa seznani tudi z njihovo pravilno uporabo, nastavitvami in delovanjem. Če oddaljenost od sedeža podjetja ni večja od 30 kilometrov, je dostava brezplačna.
Stranke se odločajo za izposojo aparatov pri podjetju Gibaj, ker imajo najugodnejše cene, vedno pa so na voljo za nasvet in pomoč. Njihova prednost je tudi strokovnost, saj se že dolgo ukvarjajo z navedenimi aparati. To je hkrati zagotovilo za uspešno rehabilitacijo poškodb. Aparate izposojajo za deset do trideset dni, od časa pa je odvisna tudi cena najema.
  • leto izdelave: 2021
  • stranka: Gibaj
  • povezava: Gibaj
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gibaj
Aaaaaaaaaaaaa
Bbbbbbbbbbbb
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si