Reference - Spletne strani

Pomurski materinski dom

Pomurski materinski dom
Za Pomurski materinski dom, ki deluje pod organizacijo Karitas, smo izdelali spletno stran Materinski dom. Prikazuje dejavnosti te ustanove, namenjena pa je vsem ženskam, ki se znajdejo v stiski. Ker gre običajno za ženske z majhnimi otroki, ki so v domačem okolju žrtve nasilja svojih partnerjev, poskrbijo v domu tudi za njihove malčke.
Med bivanjem v domu se obupanim dekletom, materam in ženam počasi povrne dostojanstvo in s tem smisel življenja.
V domu je tudi svetovalnica, da strokovno osebje pouči ženske o življenju v domu že preden so sprejete. Dobrodošli so tudi nasveti pred tem, ko ženske z otroki zapustijo dom in se vrnejo v vsakdanje življenje.
Sprejemu v dom je namenjena svoja podstran, na kateri je obrazec za pisanje prošnje. Ko kandidatka za sprejem izpolni vsa obvezna polja in prošnjo odpošlje, jo dobi v roke strokovna oseba doma, ki kasneje uredi vse potrebno za sprejem.
Podstran Objave vsebuje zanimivosti, ki so vezane na življenje v Pomurskem materinskem domu. Med njimi je veliko takih, da se zainteresirane ženske seznanijo tudi z dejavnostmi, ki jih bodo deležne s svojimi otroki.
Zanimiva je tudi Galerija, na kateri se nazorno vidi, za kako lep, prijeten in urejen dom gre.
Pomurski materinski dom se nahaja na dveh lokacijah. Prvemu domu, ki so ga ustanovili v Murski Soboti, se je pridružil še dom v Ščavnici, točneje v Svetem Juriju v bližini omenjenega kraja.
Za spletno stran smo v studiu G-Soft izdelali tudi CMS urejevalnik, da lahko strokovno osebje samo vpisuje v podatkovno bazo razne dogodke s slikami. Te lahko kasneje tudi popravlja, po potrebi pa jih iz baze izbriše.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si