Reference - Spletne strani

Letvice

okrasne letvice za panelne ograje
Če imate svojo hišo z vrtom, pa se vam zazdi, da bi bilo dobro kaj spremeniti, je ena od možnosti sprememba vrtne ograje. Pri tem ne mislimo, da bi ograjo nadomestili s kakšno drugo, ampak bi obstoječi dali nek svež videz. Najbolj primerna popestritev bi bila recimo nova barva ograje, ali pa bi jo polepšali z določenimi okraski. Toda, kako bi to lahko naredili?
K sreči obstaja firma, ki proizvaja in prodaja okrasne letvice za vrtne ograje. Konstrukcijo za letvice so naredili sami, pri tem pa so imeli v vidu estetski izgled, odpornost na vremenske razmere in s tem na obstojnost in uporabnost za različne vrste panelnih ograj.
V firmi Letvice izdelujejo dve vrsti okraskov. Eni predstavljajo cvet vrtnice, drugi pa spominjajo na sončnice. Okraski so namenjeni za vse vrste panelnih vrtnih ograj, kar omogoča inovativna konstrukcija za pritrditve. Za montažo služijo posebni nastavki, ki jih izdelujejo v firmi sami. Tako vrtnice kot tudi sončnice se izdelujejo iz aluminija, ki se ga prašno prebarva, da so vremensko odporne. Izdelujejo jih v dveh barvah, od katerih je ena temno zelena, druga pa antracit oziroma temno siva z antracit odtenkom.
Ponudniki letvic so prepričani, da boste z njihovimi okraski polepšali ograjo okrog vašega doma, kar vam bo dalo posebno zadovoljstvo.
Spletno stran smo izdelali v spletnem studiu G-Soft, ki skrbi, da se na stran sproti in ažurno vnašajo vse spremembe, ki jih lastnik želi. Na podstrani Artikli si lahko ogledate tako Vrtnico kot tudi Sončnico, ki sta pritrjeni na panelno ograjo. Za podrobnejšo seznanitev zainteresiranih jih v firmi Letvice vabijo, da jih obiščejo, saj bodo tako lažje dorekli vse podrobnosti in želje.
  • leto izdelave: 2022
  • stranka: Letvice
  • povezava: Letvice
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si