Reference - Spletne strani

Starinarnica Ovsenik

starinarnica
Alojz Ovsenik, ustanovitelj firme Mizarstvo Ovsenik iz Kranja, je v dolgih desetletjih delovanja nakupil zelo veliko starin, ki so prikazane na spletni strani. Mednje spadajo starinsko pohištvo in starinski predmeti (okrasni lestenci, stara posoda, kipci in vaze iz porcelana, med številnimi eksponati pa so tudi stare ure, pisalni stroj ter še več drugih predmetov.
Pri starinskem pohištvu velja omeniti, da je zelo dobro ohranjeno, vse manjše poškodbe pa so strokovno popravili oziroma restavrirali v svoji mizarski delavnici. Tudi starinski predmeti so v zelo zavidljivem stanju in ne potrebujejo dodatnih posegov.
Gospod Ovsenik je doma in v tujini kupoval tudi umetniške slike. Vse navedene starine si lahko zainteresirani zbiratelji ogledajo v njihovem razstavnem paviljonu na Primskovem, delu Kranja. Vse, kar se nahaja v salonu, lahko stranke tudi kupijo po cenah, za katere se dogovorijo skupaj.
Spletno stran Starinarnica Ovsenik si je omislila hči Mateja, od nje pa jo je prevzel Alojzov sin Domen, ki vodi tudi družinsko mizarstvo. Spletna stran, izdelana v spletnem studiu G-Soft, je prava predstavitvena stran s svojo galerijo slik, ni pa namenjena spletnim nakupom.
V Starinarnici Ovsenik želijo, da si vsi kupci pred nakupom v živo ogledajo eksponate, kar na spletu ni mogoče. Na tak način si ustvarjajo zaupanje kupcev, ki tako ne kupujejo 'mačka v žaklju', hkrati pa se izognejo tudi kasnejšim reklamacijam.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si