Reference - Spletne trgovine

Dar narave

Dar narave
Spletno trgovino Dar narave smo izdelali na povsem nov način, ki omogoča bolj enostavno in pregledno nakupovanje preko spleta. Pri tem smo se opirali na oblikovne rešitve več znanih italijanskih spletnih trgovin, ki prodajajo artikle prestižnih blagovnih znamk.
Izdelali smo jo za naročnika, ki se je pričel ukvarjati s spletno prodajo artiklov pod skupnim nazivom Naravni izdelki. Med te sodijo naravna kozmetika, zdravilna zelišča, izdelki iz medu in leseni izdelki. Večino artiklov nabavlja pri slovenskih podjetnikih, naravna kozmetika pa je iz tujine.
Za istega spletnega trgovca smo izdelali tudi CMS urejevalnik, da lahko vse svoje artikle sam vpisuje v bazo podatkov. Naredili pa smo mu tudi CMS nadzorni sistem, ki mu omogoča popoln pregled nad prodajo, strankami, predračuni in izdanimi računi.
  • leto izdelave: 2021
  • stranka: Dar narave
  • povezava: Dar narave
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne trgovine Dar narave
V zadnjih desetletjih, ko na prodajnih policah trgovin večinoma prevladujejo industrijski izdelki, se bolj osveščeni ljudje v skrbi za svoje zdravje vse bolj obračajo k naravi. Zato so naravni izdelki vedno bolj iskani, saj ne vsebujejo škodljivih snovi oziroma strupov. Ko v svoje telo ne vnašamo toksinov, držimo naš imunski sistem na zavidljivi ravni, s tem pa je poskrbljeno za boljše zdravje.
Temu trendu sledi tudi Dar narave, ki ima na seznamu več vrst naravnih artiklov, vsi pa spadajo pod skupni naslov Naravni izdelki. Mednje vsekakor spadajo naravna kozmetika, zdravilna zelišča, izdelki iz medu in leseni izdelki. Med slednje sodijo v zadnjem času iskane ekološke lesene sveče.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si