Zadnje žrebanje

Na podstrani Žrebanje smo omenili, da si lahko vsak obiskovalec spletne strani ogleda žrebanje. Ker pa se zavedamo, da vsi takrat, ko do žrebanja pride, tega ne bodo mogli gledati v živo, spletna stran celoten postopek posname in ga zapiše v bazo podatkov. Tako imajo obiskovalci na razpolago možnost, da si lahko zadnje žrebanje ogledajo kasneje, to je z zamikom.
Rezultat, ki ga boste na tej podstrani videli na ekranu, bo po vsakem startu te funkcije povsem enak in se bo popolnoma ujemal z žrebanjem, do katerega je prišlo po zadnji izbrani številki oziroma, ko se je vsa tabela obarvala rdeče. Ta prikaz bo viden do zaključitve nove igre, ko ga bo zamenjalo novo žrebanje. Arhiva žrebanj spletna stran zaenkrat ne vsebuje, če pa se bo po tem pokazala želja, bomo izdelali tudi to možnost.
Ker je igra sorazmerno nova, še ni zaključena, kar se vidi po zelenih poljih v tabeli. Zato še ni bilo nobenega žrebanja. To pa pomeni, da na tej strani zaenkrat še ni mogoče pogledati, kako je zadnje žrebanje potekalo.
Če pa bo koga le zanimalo, kako bo žrebanje izgledalo, si lahko celoten postopek ogleda na podstrani Simulacija žrebanja.
Obrazec osebnih podatkov
Email:
*
?
Ime:
*
?
Priimek:
*
?
Naslov:
*
?
Kraj:
*
?
Square(s):
Number of Payments:
Total Payment:
EUR
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Izdelano v G-SOFT