Žrebanje

Ko smo se odločili, da obiskovalcem naše spletne strani ponudimo igro Darilni bon, smo si zadali za cilj, da mora biti povsem poštena in pregledna. To je tudi pogoj, da nam bodo ljudje zaupali in se bodo še vračali na našo stran.
Problem bi lahko enostavno rešili z naključnim premešanjem 250 številk, kolikor je kvadratkov v tabeli. Tako bi hitro prišli do zmagovite številke, preko nje pa do dobitnika darilnega bona. Ker pa ta način ne vliva zadostnega zaupanja, smo razmišljali, kako bi žrebanje naredili bolje.
Drugo možnost pa na spletu nudijo ustrezni generatorji in vtičniki za žrebanje naključnih števil. Težava pri teh je, da oblikovno nikakor ne spadajo na našo spletno stran, ki bi jo na tak način samo estetsko poslabšali. Zato smo se odločili, da bomo kar sami razvili povsem inovativno rešitev, ki ustreza našim prikazom.
Na tem mestu lahko omenimo le, da gre za dvostopenjski izbor naključnih števil od 1 do 250, po katerem pridemo do zmagovite številke. Postopek, ki si ga lahko ogledate po kliku na Simulacija žrebanja, je dovolj zapleten, da se dobitnika darilnega bona ne da določiti vnaprej.
Pošten namen igre in žrebanja se vidi tudi v tem, da lahko v živo gledate celotno žrebanje zmagovalca. Do njega se pride na prvo polno uro po izboru zadnje proste številke oziroma, ko je celotna tabela obarvana rdeče. Če pa kdo žrebanje v živo zamudi, si ga lahko ogleda na posnetku, prikazanem na podstrani Zadnje žrebanje.
1
 
2
 
3
Čakanje na konec igre
Čakanje na žrebanje
Žrebanje v teku
ločilo ločilo ločilo
Postopek žrebanja si lahko ogledate na podstrani Simulacija žrebanja.
Obrazec osebnih podatkov
Email:
*
?
Ime:
*
?
Priimek:
*
?
Naslov:
*
?
Kraj:
*
?
Square(s):
Number of Payments:
Total Payment:
EUR
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Izdelava: G-SOFT