Oblikovanje - Splošno

Dodatna dejavnost studia G-Soft je tudi grafično oblikovanje, ki pride dostikrat v poštev pri izdelavi spletnih strani. Ker si prizadevamo, da so naši izdelki čim lepši, se večkrat pojavi potreba po izdelavi raznih grafičnih slik, ki so povsem unikatne. Zato smo razširili svojo dejavnost tudi na oblikovanje. Za to delo uporabljamo predvsem odlično grafično orodje CorelDraw X8, nekatere slike pa izdelamo tudi s Photoshopom CC 2018.
Vseh vrst grafičnih podob izdelujemo tako za naše stranke kot tudi za zunanje naročnike. V to vrsto oblikovanja spadajo tako logotipi strank kot tudi razne ikone, sličice in posetnice.
coreldraw in photoshop
Za stranke, ki logotipov nimajo, ali pa z njimi niso zadovoljne in si želijo polepšati svojo predstavitveno podobo, lahko izdelamo logotipe v našem studiu. Vsi, ki smo jih izdelali do sedaj, so prikazani na podstrani Oblikovanje logotipov.
Ena od stvari, ki se je je težko izogniti pri izdelavi spletnih strani je tudi Oblikovanje ikon. Na spletu se sicer dobijo skoraj za vse potrebe, težko pa najdemo take, ki so narejene na enak način. Ker bi bile spletne strani z ikonami 'z vseh vetrov' našarjene, jih raje narišemo kar sami.
Pri izdelavi spletnih strani smo naleteli tudi na potrebo oblikovanja in izdelave primernih sličic, saj je podoba takšnih prikazov bolj všečna za pogled. Na podstrani Oblikovanje sličic je nekaj takih primerov, izdelanih z grafičnim orodjem Corel Draw.
Tudi Oblikovanje posetnic je del naše dodatne oblikovalske dejavnosti, poleg prikazane pa smo jih naredili še nekaj.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si