Politika zasebnosti

Ta spletna stran je last Spletnega studia G-soft - Gregor Pogačar s.p., Britof 231d, 4000 Kranj. Naš pravilnik o zasebnosti podrobno pojasnjuje, kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih obiskovalci posredujejo pri uporabi spletne strani in raznih storitev.

Kaj so osebni podatki?

To so informacije, ki obiskovalce neposredno ali posredno določajo kot posameznike. Pri tem posredno pomeni, da so podatki povezani z drugimi informacijami, npr. z imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, identifikacijsko številko, lokacijo ali z drugimi identifikatorji.

Katere osebne podatke hranimo?

Če si obiskovalec samo ogleduje spletno stran, ni pa uporabnik njenih storitev, se njegovi podatki zbirajo le z uporabo piškotkov. Če pa uporabi storitev studia G-Soft, se o njem zbirajo osebni podatki, ki jih potrebujemo za izvajanje storitve, ki jo naroči. Med te podatke spadajo:

Kako uporabljamo osebne podatke?

Osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za obravnavo zahtevane storitve. Pri tem uporabljamo potrebno zaščito pred nenamernim ali nezakonitim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem ali pred nepooblaščenim dostopom do podatkov, ki so bili preneseni, shranjeni ali drugače obdelani.
Pravilnik za zaščito informacij je usklajen z mednarodnimi standardi. Dostop do osebnih podatkov obiskovalcev je dovoljen samo osebju studia G-Soft, ponudnikom storitev, ki te podatke potrebujejo iz poslovnih razlogov ali tistim, ki jih potrebujejo za opravljanje svojega dela.
V primeru izvajanja ene od naših storitev mora obiskovalec vpisati svoje osebne podatke, ki tvorijo njegov profil. Ta je vezan na elektronski naslov uporabnika storitve.
Studio G-Soft se s tem pravilnikom zavezuje, da osebnih podatkov obiskovalcev spletne strani ne bo posredoval tretjim osebam. Izjema so le zahteve sodišč, organov pregona ali drugih državnih organov.

Pravice obiskovalcev spletne strani

Vsak posameznik lahko zahteva dostop do svojih osebnih podatkov, popravilo netočnih ali spremenjenih podatkov ali njihov izbris. Če studio G-Soft ne upošteva zahtev posameznika, se ta lahko pritoži pri Informacijskem pooblaščencu.
Kadar želi obiskovalec naše spletne strani uveljaviti svoje pravice, naj nam to sporoči na elektronski naslov info@g-soft.si. G-Soft se zavezuje, da bo zahtevo obravnaval v predpisanem roku, ki je 1 mesec.

Piškotki

Ker naša spletna stran uporablja tudi piškotke, si lahko podrobneje o njih preberete na podstrani O piškotkih.

Sprememba pravil zasebnosti

Studio G-Soft si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji kadarkoli spremeni svojo politiko o zasebnosti in posodobi ter spremeni ta pravilnik. Zato priporočamo, da obiskovalci spletne strani občasno pregledajo ta pravilnik.

Kontaktirajte nas

V primeru, da imate kakršne koli vprašanja o Pravilniku o zasebnosti ali o shranjenih podatkih, nam pišite na elektronski naslov info@g-soft.si.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si