Objave

Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine
datum objave: 16.04.2021
Tisti, ki iščejo izdelovalca spletnih trgovin, lahko običajno pogledajo nekaj njegovih referenc, kar je dovolj le toliko, da dobijo okviren vtis o izdelku. Nekateri naredijo še korak naprej in pričnejo postopek nakupa enega ali dveh artiklov, ki ga prekinejo, preden bi bil nakup zaključen. Nikakor pa ne dobijo vpogleda v orodje za vpis prodajnih artiklov v bazo podatkov, kar je za spletne trgovce zelo pomembno.
 
izdelava spletnih strani
Zato smo v studiu G-Soft - izdelava spletnih trgovin naredili spletno trgovino v demo verziji, ki je del naše spletne strani. Na njej lahko vsak, ki želi postati spletni trgovec, preizkusi vpis artiklov v bazo podatkov. Poleg tega ima tudi možnost, da opravi demo nakup enega ali več artiklov v celoti, saj dobi na svoj e-naslov le demo predračun, ki mu ga ni treba plačati.
 
izdelava spletnih strani
Za pregled vpisovanja artiklov v podatkovno bazo smo izdelali ustrezen CMS urejevalnik. Z njim lahko spletni trgovec po svoji volji vpisuje artikle, jih kasneje spreminja ali izbriše iz baze. Orodje pa ni le zgolj urejevalnik ampak tudi CMS nadzorni sistem e-trgovine, ki omogoča trgovcu popoln pregled nad strankami in celotno prodajo z izdanimi predračuni in računi.
 
izdelava spletnih strani
Podrobnejši opis si lahko ogledate s klikom na povezavo Spletna trgovina - Demo. Na njej se nahaja gumb za povezavo tako za Demo trgovino kot tudi njen CMS urejevalnik v povezavi z nadzornim sistemom. Za vstop v CMS boste dobili tudi njegov spletni naslov in geslo ter nekaj potrebnih navodil za vpisovanje besedila in fotografij prodajnih artiklov.
 
izdelava spletnih strani
Če ste torej resen iskalec tovrstnega izdelovalca, vam zelo priporočamo, da si pozorno ogledate demo verzijo studia G-Soft. Po preizkusu se bo naša izdelava spletnih trgovin po vsej verjetnosti srečala z vašim pričakovanjem, če želite postati spletni trgovec.
 
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si