Objava - Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine

datum objave: 16.04.2021
Tisti, ki iščejo izdelovalca spletnih trgovin, lahko običajno pogledajo nekaj njegovih referenc, kar je dovolj le toliko, da dobijo okviren vtis o izdelku. Nekateri naredijo še korak naprej in pričnejo postopek nakupa enega ali dveh artiklov, ki ga prekinejo, preden bi bil nakup zaključen. Nikakor pa ne dobijo vpogleda v orodje za vpis prodajnih artiklov v bazo podatkov, kar je za spletne trgovce zelo pomembno.
 
Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine
Zato smo v studiu G-Soft - izdelava spletnih trgovin naredili spletno trgovino v demo verziji, ki je del naše spletne strani. Na njej lahko vsak, ki želi postati spletni trgovec, preizkusi vpis artiklov v bazo podatkov. Poleg tega ima tudi možnost, da opravi demo nakup enega ali več artiklov v celoti, saj dobi na svoj e-naslov le demo predračun, ki mu ga ni treba plačati.
 
Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine
Za pregled vpisovanja artiklov v podatkovno bazo smo izdelali ustrezen CMS urejevalnik. Z njim lahko spletni trgovec po svoji volji vpisuje artikle, jih kasneje spreminja ali izbriše iz baze. Orodje pa ni le zgolj urejevalnik ampak tudi CMS nadzorni sistem e-trgovine, ki omogoča trgovcu popoln pregled nad strankami in celotno prodajo z izdanimi predračuni in računi.
 
Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine
Podrobnejši opis si lahko ogledate s klikom na povezavo Spletna trgovina - Demo. Na njej se nahaja gumb za povezavo tako za Demo trgovino kot tudi njen CMS urejevalnik v povezavi z nadzornim sistemom. Za vstop v CMS boste dobili tudi njegov spletni naslov in geslo ter nekaj potrebnih navodil za vpisovanje besedila in fotografij prodajnih artiklov.
 
Izdelava spletnih trgovin - Demo verzija spletne trgovine
Če ste torej resen iskalec tovrstnega izdelovalca, vam zelo priporočamo, da si pozorno ogledate demo verzijo studia G-Soft. Po preizkusu se bo naša izdelava spletnih trgovin po vsej verjetnosti srečala z vašim pričakovanjem, če želite postati spletni trgovec.
 
ločilo ločilo ločilo
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si