Reference - Spletne strani

Spletne strani delimo glede na zahtevnost oziroma tehnično izvedbo. Tako ločujemo spletne strani, na katerih se predstavljajo manjša podjetja, zasebniki in posamezniki, od tistih, ki so v glavnem namenjene raznim dejavnostim. Za prve velja, da so bolj enostavne, ki večinoma ne uporabljajo baze podatkov, ali pa je ta namenjena le za objavljanje raznih novic, obvestil in akcij. Na drugi strani pa imamo spletne strani, ki so funkcijsko zelo zahtevne, saj uporabljajo baze podatkov z velikim številom podatkov. Take strani prikazujemo na podstrani spletne aplikacije.
Ta podstran prikazuje najbolj zanimive izvedbe spletnih strani iz prve omenjene skupine, ki smo jih naredili v studiu G-Soft. Namenjena je temu, da iskalci izdelovalca spletnih strani, ki bi najbolj ustrezal njihovim željam in zamislim, vidijo vse načine, po katerih delamo. Seveda pa smo tudi glede želja posameznikov zelo prožni in naredimo spletne strani tudi oblikovno povsem po želji določene stranke, če nam pokaže primer, ki ji je za zgled.
Ker običajne oziroma predstavitvene spletne strani dobrim programerjem ne predstavljajo pretežkega dela, je všečnost strani tista, po kateri se izdelovalci med seboj razlikujemo. Tisti, ki delajo s spletnim orodjem Word Press, večinoma uporabljajo podobne rešitve. To pomeni, da so si spletne strani med seboj zelo podobne, ne glede na to, kdo jih je izdelal. Naše spletne strani pa so po obliki povsem unikatne, zato jih pri konkurenčnih ponudnikih praktično ne boste našli.
Zadali smo si cilj, da bi izdelovali lepe in moderne spletni strani po zadnjih svetovnih trendih, zato smo si še pred pričetkom dela na novem področju ogledali preko sto internetnih predstavitev najboljših spletnih izdelovalcev. Njihove izdelke smo preučili zlasti pri italijanskih oblikovalcih, ki slovijo kot najboljši na svetu. Za dober vpogled v svetovne trende so nam služile spletne strani prestižnih firm, kot sta Armani in Natuzzi. Tako smo prišli do zaključkov glede same arhitekture spletnih strani, njihovih barv, pisav kot tudi do fotografij.
Opomba
Zaradi razmerja količine vidnega besedila proti programski HTML kodi, ki mora biti najmanj deset odstotkov, smo bili primorani zmanjšati število referenc v slikovni izvedbi na šest. Vse ostale prikazujemo spodaj pod naslovom Arhiv referenc.
Hotel Pibernik Bled
Hotel Pibernik Bled
Filter PRB
Filter PRB
Kranjski veterinarski center KVC
Kranjski veterinarski center
Navijanje tuljav - Tomaž Glavan
Tomaž Glavan
Aparthotel Pr' Jakapč'
Aparthotel Pr' Jakapč'
Verzifikator
Verzifikator
Anton Habjan akademski glasbenik
Anton Habjan - pevec
Relax Club - Bunga Bunga
Relax Club - Bunga Bunga

Arhiv referenc

Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Narejeno v: G-SOFT