Reference - Aplikacije

Kljub temu, da smo imeli že pred nastopom nove dejavnosti dovolj računalniškega znanja tudi iz področja procesne tehnike in podatkovnih baz, ki smo ga pridobili v dolgoletnih izkušnjah dela z industrijo, nam je izdelava spletnih aplikacij predstavlja nov pristop in izziv. V tem času smo izdelali več aplikacij, ki jih prikazujemo na podstrani Reference - Aplikacije. Doslej smo jih sprogramirali za štiri različna področja uporabe, seveda pa jih je ostalo še veliko za prihodnost.
Prva aplikacija, ki smo se je lotili, je namenjena trženju športnih storitev. Podjetje Sportvents z njo reklamira objave trenerjev, kampov in hotelov s športnimi ponudbami. Zahtevnost te aplikacije je v tem, da se zainteresirani za objavljanje registrirajo in plačujejo povsem avtomatično. Drugi del pa predstavlja on-line urejevalnik njihovih oglasov.
Edino spletno aplikacijo, ki je namenjena za industrijo, smo izdelali za kitajsko firmo MK-Dispensing, ki proizvaja dozirne aparate za majoneze in kečapov za gostinske lokale. Aplikaciji je dodan tudi obsežen nadzorni sistem, ki zajema podatke o narejenih aparatih in jih v primerni obliki prikaže na ekranu.
Podpora zdravju pa je dokaj zahtevna spletna trgovina, ker nudi tri vrste storitev, vsaka od njih pa je razdeljena na pet podvrst. Z njo smo dokazali, da se lahko z lahkoto spoprimemo tudi z izdelavo najzahtevnejših spletnih trgovin. Prepričani smo, da nam s pomočjo te reference tudi tovrstnega dela v prihodnosti ne bo zmanjkalo.
Posebna aplikacija pa je Bingo Bookings, pri kateri gre za tri velikostno različne bingo igre. Nagrade so zelo lepe, saj dobi zmagovalec največje igre kar 5.000 EUR, ki jo lahko izkoristi za dopust ali potovanje kjer koli po svetu. Zelo zanimivo smo izdelali program za žrebanje zmagovalca, ki smo ga rešili na povsem inovativen način.
Oglejte si tudi spletne strani in nekaj zanimivih osnutkov, ki smo jih naredili v preteklosti.
Sportvents
Sportvents
M&K Dispensing
M&K Dispensing
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Bingo Bookings
Bingo Bookings
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Narejeno v: G-SOFT