Reference - Osnutki

Ko smo se v studiu G-Soft lotili naše nove dejavnost, ki je sedaj že več let izdelava spletnih strani, še nismo imeli nobenih naročil, s tem pa tudi ne spletnih strani, ki bi jih lahko pokazali morebitnim strankam. Zato smo povsem na lastno pest izdelali več osnutkov, ki so pokrivali različna področja delovanja.
Tedaj šele smo za lastno promocijo izdelali spletno stran studia, na kateri smo poleg osnovnih opisov in podatkov prikazali nekaj naših osnutkov. Kmalu se je izkazalo, da smo s tem storili pravi korak se je kmalu korak, saj smo prav s pomočjo opisanega dobili prvo naročilo.
Pomen osnutkov, za katere smo odprli svojo posebno domeno na spletni strani www.g-splosno.si, pa je dobil večjo težo tudi pri izdelavi naslednjih, pravih projektov. Ko dobimo naročilo za izdelavo in naredimo prve prikaze, jih instaliramo na to spletno stran, ki je sicer vsebina svetovnega spleta, vendar njen URL naslov ve samo stranka. Na njej sproti objavljamo faze razvoja. To se je že večkrat izkazalo za dobro, saj stranke že med samim delom lahko vidijo, kako bo njihova stran izgledala in nam sporočijo še morebitne pripombe. Na ta način se izognemo morebitnemu razočaranju ob predaji izdelka, če ta ni narejen po željah stranke.
Ko je spletna stran izdelana do konca, jo instaliramo na spletni prostor kvalitetnega ponudnika. Tedaj jo z njenim URL naslovom prijavimo na Googla, da je povsem vidna na spletu. Ker od tedaj naprej osnutka ne rabimo več, ga izbrišemo z naše strani G-Splošno.
Po nekaj osnutkih smo se lotili izdelave pravih spletnih strani za naše stranke. Povpraševanje po spletnih aplikacijah pa nas je popeljalo še na področje, ki je od obeh omenjenih še občutno zahtevnejše.
Gigolo Mateo
Gigolo Mateo
Kondi Pižorn
Kondi Pižorn
Kozmetični salon Špela
Kozmetični salon Špela
Time Active
Time Active
Vrtec Bled
Vrtec Bled
Photo DD
Photo DD
Photo Dušan D
Photo D
Trio Šubic
Trio Šubic
Hotel Pibernik Bled
Hotel Pibernik Bled
Zakladnica spominov
Zakladnica spominov

Arhiv referenc

  • Fashion Art - Umišljena trgovina z žensko, moško in otroško konfekcijo
  • Vija - Vaja - Plesna šola, Ljubljana
  • Beeryard - Distributer belgijskih piv za Slovenijo
  • Gostilna Krištof - Gostilna Krištof, dobitnik Michelinovega Zlatega krožnika
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Narejeno v: G-SOFT